Μία εμφάνιση πολύ καλύτερη, σε σχέση με αυτή στο ματς του Κυπέλλου, θέλει να κάνει ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιάννη Γεωργαλλή.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Γεωργαλλής, ο οποίος τόνισε πως στόχος του Κολοσσού Ρόδου είναι να κάνει μία πολύ καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με αυτή που είχε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά το blog του Γιάννη Γεωργαλλή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Επιτέλους η πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν ήρθε και συνδυάστηκε με μία καλή εμφάνιση κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Προμηθέας Πάτρας. Θέλαμε πολύ να… σπάσουμε το ρόδι φέτος για να αποβάλουμε το άγχος του κακού ξεκινήματος. Η εβδομάδα που πέρασε για εμάς ήταν δυνατή, καθώς ο κόουτς απαιτεί την ίδια συγκέντρωση, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιο άλλο απρόοπτο, εκτός από τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος ακόμη δεν είναι σε θέση να μας βοηθήσει.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έρχεται από μία τεράστια νίκη στην έδρα της Μπασκόνια και δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση αυτό το διάστημα. Δεν ξέρουμε αν έχει φτάσει στο πικ του ακόμα, αλλά παίζει πολύ καλό και γρήγορο μπάσκετ. Πρώτο μέλημα από τη μεριά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα, από αυτή που είχαμε στο ματς Κυπέλλου πριν από μερικές ημέρες και να δείξουμε ότι η δουλειά μας έχει αντίκτυπο.

Και κάτι τελευταίο. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετική για το ελληνικό μπάσκετ. Όλες οι ομάδες μας πανηγύρισαν νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις τους έδειξαν πως το μπάσκετ της χώρας μας έχει βελτιωθεί σημαντικά και πως είμαστε μία πολύ υπολογίσιμη δύναμη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιάννης».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_9875.html
 
Top