Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας που καταδικάζει τα επεισόδια βίας στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνέβησαν στη συνεδρίαση της 12ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02/05/18:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Καταδικάζει τα απαράδεκτα και πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στη συνεδρίαση της Τετάρτης 02/05/18, όπου σε συνέχεια των λεκτικών ύβρεων και των απειλών που ακούστηκαν από το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κούβαρη, εναντίον μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολούθησε η τραμπούκικη εισβολή συγγενικών του ατόμων και όχι μόνο που χυδαιολογώντας και εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική αρτιότητα ή ακόμα και για τη ζωή εκλεγμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους.

Καταδικάζουμε την επίθεση, τις χυδαίες συμπεριφορές, τις απειλές που εκτοξεύτηκαν και οποιαδήποτε ενέργεια άσκησης βίας και αποδοκιμάζουμε με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή ατόμων στη συνεδρίαση και τη στοχευμένη επίθεση εναντίον μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δημόσιος λόγος, ακόμα και με τις υπερβολές του και η ελευθερία των απόψεων, είναι συστατικό της Δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου μας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους και δηλώνουμε πως η προσπάθεια εκφοβισμού αιρετών της αυτοδιοίκησης δε θα περάσει.

Στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα, δεν έχουν θέση οι τραμπούκικες φασιστικές συμπεριφορές.»
http://www.pireasnews.gr/
 
Top