-Νύχτα ντροπής για τον Ολυμπιακό. Ένα κάρο αλχημείες από τον προπονητή, κακή εμφάνιση και ήττα-αποκλεισμός από τη Μακάμπι με 1-0 στο Τελ Αβίβ. Απαράδεκτη και η διαιτησία του Ιταλού ρέφερι.

-Η εντολή του Ευάγγελου Μαρινάκη είναι ξεκάθαρη και αφορά τους Έβαλντ Λίνεν και Λουίς Ντιόγκο. Ζήτησε να μην γυρίσουν στην Ελλάδα, αλλά επενέβησαν ψυχραιμότεροι για λόγους νομικούς. Είναι τρελαμένος ο διοικητικός ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.


Άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ομάδα αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα στο "Μπλούμφιλντ" από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-0, στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης. Η νίκη 2-1 στον πρώτο αγώνα, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αποδείχθηκε και στην πράξη αναιμική.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε ένα σωρό αλχημείες και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Πρώτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση ο Ερνέστο Βαλβέρδε. O Γερμανός "παρέδωσε πνεύμα" στην κριτική που του ασκείται από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Θρύλου και δεν βοήθησε καθόλου τον εαυτό του, κάνοντας - όπως αποδείχθηκε πάνω στο χορτάρι - λανθασμένες επιλογές που κόστισαν.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 42ο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Ρομπέρτο Κολαούτι. Απαράδεκτη, η διαιτησία του Ιταλού, Λούκα Μπάντι, που δεν μέτρησε κανονικό τέρμα του Ζαϊρί στο 32'. Οι διεθνείς σχέσεις του συλλόγου έχουν αποτύχει παταγωδώς. Ο Μπάντι σφύριζε υπέρ της Μακάμπι, λες και η ομάδα από το Ισραήλ ήταν η Μπαρτσελόνα.


 
Top