Παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός δεν τα έχει βρει με την Εσπανιόλ και παραμένει η μεταξύ τους διαφορά. Δεν έχει χαλάσει κάτι, αλλά θα υπάρξει συνέχεια στις συνομιλίες την Τετάρτη.
Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του για τον Ουρτάδο, εντούτοις παραμένει η οικονομική διαφορά με την Εσπανιόλ και οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει ακόμα σε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του στο 1.2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον 29χρονο αμυντικό μέσο έκανε πρόταση για συμβόλαιο με αποδοχές 600.000 ευρώ, ενώ από την Εσπανιόλ αμείβεται με 750.000. Αρχικά, είχε ακουστεί για 900.000 ευρώ από την πλευρά των Πειραιωτών, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο την δεδομένη στιγμή.

Η ομάδα της Βαρκελώνης, αρχικά ζητούσε 3 εκατομμύρια, τώρα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στα 1.7 εκ, αλλά και συμφωνία δεν έχει επέλθει. Φυσικά, ένα ποσό 650.000 ευρώ δεν μπορεί να χαλάσει μια μετεγγραφή τόσο σημαντική για τον άξονα, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να ανεβάσει τις προσφορές του.

Η ερυθρόλευκη διοίκηση, μάλλον περιμένει και την Τετάρτη, ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει έδαφος να πέσουν και άλλο οι Ισπανοί. Μην ξεχνάτε, ότι υπάρχει και η εναλλακτική λύση του Ουίλιαμ Βενκέρ, του 22χρονου χαφ της Ναντ, που είναι ο δεύτερος της λίστας.

redplanet
 
Top