Η συμφωνία ανάμεσα στον 46χρονο τεχνικό και τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επήλθε έγινε γύρω στις 19:30 ώρα Ελλάδας, κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων. Στο ραντεβού, που έγινε στην Βαρκελώνη, εκτός των δύο ανδρών, το παρών έδωσαν επίσης τόσο ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και ο μάνατζερ του Βαλβέρδε Ινάκι Ιμπάνιεθ.

Η συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίτευξη της συμφωνίας ήταν καθοριστική. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ταξίδεψε ο ίδιος στη Βαρκελώνη, προκειμένου να πείσει τον Βαλβέρδε να επιστρέψει.

Οι δύο πλευρές μίλησαν για πολλά θέματα γύρω από τον Ολυμπιακό και φυσικά για τα χρήματα που θα λάβει ο Βαλβέρδε από τη συμφωνία τους. Σε αυτό το σημείο ο κ. Μαρινάκης δεν είχε κανένα δισταγμό, λέγοντας στον Ισπανό «....πες το νούμερο που θέλεις».

Φυσικά Ολυμπιακός και Βαλβέρδε μίλησαν και για άλλα θέματα όπως η μεταγραφική ενίσχυση, τομέας στον οποίο θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πολύ μεγάλη επιτυχία τη σύναψη συμφωνίας με τον Βαλβέρδε, καθώς ήταν ο πρώτος στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ. Μπορεί δηλαδή να υπήρχαν και άλλα ονόματα στη λίστα, όπως αυτά των Ράμος, Μανθάνο, Αντιτς και Πελεγκρίνι, ωστόσο ο αυτό του Βαλβέρδε ήταν... πρώτο και με διαφορά.
 
Top