«Φουλ για το διπλό με τον Ηρακλή για να πάρουμε κεφάλι από την πρώτη αγωνιστική. Θέλει προσοχή, σοβαρότητα και πάθος από την αρχή ως το τέλος για να μην την πατήσουμε και εμείς» έλεγαν στον Ολυμπιακό μετά την «γκέλα» του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας».


Οι ερυθρόλευκοι υποδέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την απρόσμενη απώλεια βαθμών των νταμπλούχων Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» τους και έχουν τώρα έναν παραπάνω λόγο για να κερδίσουν τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται σε σχήμα 4-4-1-1 με τους Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Χολέμπας αριστερά, κεντρικό δίδυμο τους Μοντέστο και Α. Παπαδόπουλο, μπροστά τους στον άξονα τους Ουρτάδο ή Ιμπαγάσα και Ντουντού, δεξιά τον Ρόμενταλ ή τον Φετφατζίδη, αριστερά τον Ριέρα και πίσω από τον φουνταριστό Μήτρογλου τον Φουστέρ.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Γκαλίτσιο, Α. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδη και Μήτρογλου.

Οι εκτός αποστολής Όσκαρ, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μέγκιερι, Νέμεθ, Ζαϊρί, Βαλεριάνος και Ν. Παπαδόπουλος θα γυμναστούν το πρωί στις 09:00. Ο Ραούλ Μπράβο ζήτησε και πήρε άδεια για να πάει στην Ισπανία.

Παπάζογλου πενταετίας...

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρέθηκε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και τη νέα σεζόν θα συνεχίζει να αγωνίζεται στις Σέρρες με τη μορφή δανεισμού.

Ήρθε, υπέγραψε και… έφυγε, ο Τάσος Παπάζογλού, που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επικύρωσε τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο νεαρός αμυντικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι τον πιστεύει πολύ σαν ποδοσφαιριστή και τον διαβεβαίωσε ότι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν… καρφωμένα τα μάτια τους πάνω του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια ο διεθνής με την Εθνική ελπίδων, κεντρικός αμυντικός, επέστρεψε στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό, στον οποίο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, από την ομάδα του Πειραιά.

Παράταση για Μαρέσκα

Δεν βρίσκει ομάδα ο Ιταλός μέσος και το θέμα θα τραβήξει μέχρι τη Δευτέρα, παραμονή δηλαδή του "κλεισίματος" των μεταγραφών ή καλύτερα των εγγραφών αφού στην περίπτωση του Έντσο Μαρέσκα ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει δεκάρα στα ταμεία του και αποσκοπεί μόνο στο να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιο. Ο έμπειρος άσος δεν έχει βρει την πρόταση που ψάχνει στην πατρίδα του και μέσω του ατζέντη του ψάχνει στην Ισπανία ενώ φαίνεται πως ξανασκέφτεται τις προτάσεις που του είχαν κάνει τουρκικές ομάδες πριν από ένα μήνα όπως η Μπούρσασπορ και άλλη μια η οποία φημολογείται ότι ήταν η Γαλατασαράι.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
ΠΗΓΗ:

theplayer.gr
 
Top