ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!!

Δεν αποτελεί εκπληξη το γεγονός της δήλωσης του Δημάρχου Πειραιά περί παύσης πληρωμών σε κανένα νοήμονα άνθρωπο που δρά και ζεί στον Πειραιά.

Μια ακόμη απόδειξη,πρόσφατο δημοσίευμα της εφηρίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ(8 Αυγούστου 2010),με τίτλο
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,που αναφέρει: Εκπληξη δοκίμασαν αρμόδιοι παράγοντες του Υπουργείου Οικονο μίαςοταν έλαβαν από τον Δήμο Πειραιώς εγγραφο με το οποίο ζητούντανη προέγκριση Προμήθειας 30(τριάντα) ρομποτικών κάδων.
Για την συμπίεση των σκουπιδιών--- η τιμή του καθενός ανέρχεται Στα 100.000 Ευρώ.Δηλαδή,εν συνόλω, 3.000.000(τρία εκατομμύρια) Ευρώ.

Παρεμπιπτόντως,ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε στάση πληρωμών
Με ό,τι αυτό σημαίνει αυτό.Και η Διεύθυνση Πολιτικής Προμηθειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου ζήτησε πληροφορίες για τον συμβατικό Συμπιεστή.

Πράγματι στις 29 Ιουνίου 2010 ο Δήμος Πειραιά απέστειλε το Σχετικό εγγραφο αναφέροντας ότι ο σταθερός συμπιεστής—container(10) Κυβικών μέτρων "ανέρχεται στο ποσό των 15.000(δεκαπέντε χιλιάδων) Ευρώ πλέον ΦΠΑ 19%".Και όπως λένε αρμόδιες πηγές ,δεν είναι τόσο πιθανή η παροχή προέγκρισης από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου".

Εδώ ανακύπτουν σοβαρότατες ευθύνες τόσο για τον Δήμαρχο όσο και Αντιπολίτευση(μείζονα και ελάσσονα).

Ζητήθηκαν προσφορές για τον Συγκεκριμένο κάδο,και αν ναι ,πως εξηγείται η διαφορά ανά κάδο από 100.000 Ευρώ σε 15.000 Ευρώ; Ποια είναι τα Πρακτικά του Δ.Σ. που Ενέκρινε την Προμήθεια των κάδων με τέτοιες εξωφρενικές Τιμές;

1.H διαχείριση αυτή εξυπηρετεί το συμφέρον του Πειραικού Λαού η τις Τσέπες ωρισμένων,την στιγμή που με τα μέτρα της Τρόικας ο Λαός Υποφέρει;

2.Αλήθεια ο ρόλος της Αντιπολίτευσης στον Δήμο είναι απλά να προσυπογράφει ο,τιδήποτε που αποφασίζει ο Δήμαρχος; ΓΙΑΥΤΌτ ην εξέλεξε ο Πειραικός Λαός;

Σήμερα δικαιώνεται απόλυτα η απόφαση ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" να διαμαρρτυρηθεί για την άθλια διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Πειραιά στο ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,το οποίο θα κατέβει Στον Δήμο Πειραιά για οικονομικό έλεγχο.

 
Top