Ο ΟΠΑΠ θα είναι πιθανότατα ο χορηγός φανέλας του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως αναφέρει σήμερα (Πέμπτη, 26/8) η εφημερίδα «Γαύρος», για τον «κόκκινο» Τύπο.
Συγκεκριμένα, ο εκ των διευθυντών σύνταξης της εφημερίδας, Αντώνης Πίκουλας, υποστηρίζει στην προσωπική του στήλη ότι η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου για τα επόμενα 2+1 χρόνια, με τα συνολικά οφέλη της να αγγίζουν τα 10,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό της χορηγίας θα... ανεβαίνει κλιμακωτά κάθε χρόνο.
Συγκεκριμένα, τη νέα σεζόν ο σύλλογος αναμένεται να βάλει στα ταμεία του 3 εκατ. ευρώ, την περίοδο 2011-2012 θα λάβει 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ το 2012-2013 θα πάρει 4 εκατ. ευρώ. Το χρονικό σημείο στο οποίο επιτυγχάνεται η συμφωνία κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, αφού συνδέεται άρρηκτα με τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται ότι ξεπεράστηκε ένα ηθικό ασυμβίβαστο που υπήρχε ενόσω στην κεφαλή του συλλόγου βρισκόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι ιδιοκτήτης της Ιντραλότ, η οποία συνδέεται άμεσα με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και τον ΟΠΑΠ. Ως εκ τούτου, ο Οργανισμός δεν ήθελε να συνδεθεί μέσω χορηγίας με τον Ολυμπιακό.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ

Διαβάστε το σχετικό άρθρο της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ: http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=5181
 
Top