Η κεραία ξηλώθηκε από την Μ.Κατράκη απέναντι από το 23ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου πάνω από την οδό Γαληνού στην Αμφιάλη στις 17/9/2010.



Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Λουκάς Τζανής, παρευρέθηκε την Παρασκευή στις 17/9/2010 στην περιοχή της Αμφιάλης, για να παρακολουθήσει το ξήλωμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Μ.Κατράκη απέναντι από το 23o Δημοτικό σχολείο πάνω από την οδό Γαληνού.
Ήδη εδώ και πολύ καιρό, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής είχε επισημάνει-καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι η συγκεκριμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το 23ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.
Χρειάστηκαν λοιπόν, οι έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών της περιοχής, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου και της Δημοτικής Κίνησης πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ», για να επιτευχθεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα το αυτονόητο.
Έπρεπε οι πολίτες να πάρουν τις πρωτοβουλίες ώστε να λύσουν το πρόβλημα τους, χωρίς ακόμα ένας κυβερνητικός φορέας να ενημερώσει αξιόπιστα και τεκμηριωμένα για τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην υγεία των παιδιών αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής μια τεράστια κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής, τόνισε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την προώθηση των λύσεων στα προβλήματα της περιοχής καθώς και τις παρεμβάσεις του για τον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας των πολιτών από την συνεχιζόμενη και ανεξέλεγκτη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ

 
Top