Ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε ότι έχει τα «μάτια ανοιχτά και τ' αυτιά κλειστά» αναφερόμενος στο θέμα της ελληνικής διαιτησίας, ενώ ο πρόεδρος της Super League και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ευχή ότι: «κάτι θ' αλλάξει».
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ομοσπονδίας και στην ατζέντα τους βρέθηκε μόνο η διαιτησία μετά και τα συμβάντα στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ την καρατόμηση του Γιώργου Δαλούκα, αλλά και όποιου άλλου διαιτητή στο μέλλον καθορίσει με κάποια απόφασή του το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης....

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» αφεντικού μετά το ραντεβού στον Άγιο Κοσμά. «Συζητήσαμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε το Σάββατο, δεν το είδα μόνος μου. Διαβάζετε εφημερίδες και σάιτ και πάνω από όλα τα είδατε. Πιστεύω και ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης. Όταν πάντως του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τη δήλωση του Νικόλα Πατέρα να βρεθούν μαζί να συζητήσουν, απάντησε: «Δεν θα σχολιάσω».

«Η πόρτα της ΕΠΟ ανοιχτή για τους πάντες, αλλά σε θέματα αποφάσεων παίρνουμε μόνοι μας τις αποφάσεις», δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά την επίσκεψη Μαρινάκη και όταν ρωτήθηκε αν ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας πήγε ως... SuperLeague ή ως Ολυμπιακός, απάντησε: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές. Και τα δύο...». Για το άνοιγμα Πατέρα στον Μαρινάκη είπε: «Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους συνάντηση. Αν επιθυμούν οι δύο πρόεδροι ή όλοι να συζητήσουμε, είμαι στη διάθεσή τους».

Για τη διαιτησία σχολίασε: «Εχω τα μάτια μου ανοιχτά και τα αυτιά μου κλειστά» και παραδέχθηκε πως: «Έχουν γίνει λάθη τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε». Δεν θέλησε πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Η σοβαρότητα των συναντήσεων δεν επιτρέπει να ανακοινώνεται τι συζητήθηκε». Οσο για τη δήλωση του Χρήστου Αηδόνη πως θα γίνουν αλλαγές στη διαιτησία, εξήγησε πως... «Έγινε παρεξήγηση. Συναντηθήκαμε με τον νέο υπουργό και μιλήσαμε για πολλά θέματα. Ο Πλατινί μάς είπε πως σκοπός και στόχος του είναι να εφαρμοστεί το σύστημα των πέντε διαιτητών. Αυτό μάλλον εννοούσε όταν έλεγε για αλλαγές».

 
Top