Γράφει ο Καθηγητής   Σταύρος Λιλόγλου*


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να προσκαλέσουμε  τα μέλη του "ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ", σε ένα event που λαμβάνει μέρος στον Πειραιά και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


Ονομάζεται: "
ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..." και σκοπό έχει να συγκεντρωθούν ρούχα που ο καθένας μας δεν τα χρειάζεται πια, έτσι ώστε να δωθούν σε κοινωνική υπηρεσία της Νομαρχίας Πειραιά.


Συγκεκριμένα στο "ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ" που εδρεύει στον Πειραιά (Ζωσιμαδών 44) και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2005. Απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία, άστεγους, άπορες οικογένειες, ηλικιωμένους, μέλη μονογονεϊκών οικογενειων, παιδιά που βρίσκονται στο δρόμο και πρόσφυγες.


Για να συγκεντρωθεί  περισσότερος κόσμος  αλλά και να γίνει πιο ενδιαφέρον η συγκέντρωση των ρούχων, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου,
στην οδό 
Μεθώνης 87, Περιοχή  Άγιος Διονύσης στον Πειραιά  στις 11.00 π.μ., θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής.
Όσα ρούχα δεν επιλεχθούν θα δοθούν στο "ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ". 
Η διοργάνωση γίνεται από 3 νέους ενεργούς πολίτες:
1) Παντελίδη Φλώρα
2) Τάνια Σερεμετάκη.
3) Ευγενία Λέρα.



*Ο Σταύρος Λιλόγλου ,  είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας  "ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ" και Άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης του Παν/μιου της Αθήνας. Είναι καθηγητής φυσικής Αγωγής, έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και  
συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον συνδυασμό "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ", του Λουκά Τζανή. 
 
Top