Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης" στο Κερατσίνι έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-ερευνητή Γιώργου Λεκάκη "Η Άγνωστη Μικρά Ασία" (κυκλοφορεί σε β΄ έκδοση από τις εκδόσεις "Κάδμος") με ομιλία και προβολή διαφανειών από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Το βιβλίο προλόγισε ο θεατράνθρωπος Αλέκος Χρυσοστομίδης και ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στα πλαίσια του τριήμερου αφιερώματος μνήμης στον Μικρασιατικό και Ποντιακό Ελληνισμό, που διοργανώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" και ο πρόεδρος της κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Λουκάς Τζανής.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στον υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης κ. Λουκά Τζανή και στους συνεργάτες του, για την μεγάλη αυτή προσφορά τους, στον κόσμο του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.


Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» και καθηγητής φυσικής αγωγής , Σταύρος Λιλόγλου , ο οποίος είναι Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Μκρασιατών Κερατσινίου και συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον συνδυασμό "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ", του Λουκά Τζανή.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΙΚΟΣ


 
Top