Φαίνεται πως τα κορίτσια από τη Μάνη έχουν πάρει φόρα και δεν τα σταματάει τίποτα! Μετά την Αρεόπολη έρχονται να παρελάσουν την επέπτειο της 25η Μαρτίου και κάτω...

στο λιμάνι.
Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, συμμετέχοντας ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του 1821, θα παρελάσει τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, στον Πειραιά.
 Η Πρόεδρος της Π.Ε.Γ.Μ. Νόρα Μιχαλολιάκου, δήλωσε: «Γιορτάζουμε 192 χρόνια από την εξέγερση των αγίων προγόνων μας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Τιμούμε τους χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που πιστοί σε αξίες και ιδανικά έχυσαν το αίμα τους στα πεδία των μαχών, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να έχουμε πατρίδα. Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στο μεγαλείο των ηρώων του ΄21.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα χορού της Π.Ε.Γ.Μ., σε συνεργασία με την Πολύμορφη Έκφραση Πολιτισμού «Λίνα Λαβούτα Μαντά», υπό την κα Ξανθένια Μαντά, παρουσίασε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρεόπολης, χορευτικό δρώμενο το οποίο απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα εκατοντάδων παρευρισκομένων στην κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Top