Από την Δημοτική Κίνηση «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου σχετικά με την εισβολή του ΤΡΑΜ-ΤΡΑΙΝΟΥ στο Κέντρο του Πειραιά.
   Την ψυχραιμία έχασε πλέον ο γνωστός υπερασπιστής του ΤΡΑΜ και ο λεγόμενος πρωταθλητής της κωλοτούμπας Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος. Συγκεκριμένα ενώ πλησιάζει η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής στο Συμβούλιο Επικρατείας για να καταργηθεί το πέρασμα του Τραμ-Τραίνου από το Κέντρο της πόλης, στην καρδιά του Πειραιά, όπου θα κατακρεουργήσει την πόλη μας.
   Ο Δήμαρχος που ως βουλευτής διατυμπάνιζε ότι το ΤΡΑΜ θα περάσει πάνω από το πτώμα μου και μετά θα έλθει στον Πειραιά, σήμερα προσκαλεί στο γραφείο του Πειραιώτες, κοινωνικούς αγωνιστές, που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για να ακυρωθεί το καταστροφικό αυτό έργο, και τους καλεί να παραιτηθούν από την διεκδίκηση των.
   Η Δημοτική Κίνηση ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ καταγγέλλει τον Β. Μιχαλολιάκο και του γνωρίζει ότι οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες που προσέφυγαν στο αρμόδιο Δικαστήριο για να ακυρωθεί αυτή η χάραξη του ΤΡΑΜ-ΤΡΑΙΝΟΥ και η καταστροφική διαδρομή από το Κέντρο του Πειραιά, ΔΕΝ πτοούνται ούτε εξαγοράζονται από τις παραινέσεις, τις υποσχέσεις και τα σ’ αγαπώ πολύ του Μιχαλολιάκου.
   Μετά από αυτά τα γεγονότα οι Πειραιώτες μπορούν να καταλάβουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ο Β. Μιχαλολιάκος και η υποβαθμισμένη και πειθαρχημένη υποτακτική του παρέα αφού χρησιμοποιούνται μέθοδοι εξαγοράς συνειδήσεων για να βρει συμμάχους στην εξυπηρέτηση των δολίων και σκοτεινών σκοπών του.
   Επιθυμούν και επιδιώκουν πάση θυσία να πέσουν τα σίδερα στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, τα οποία κοστίζουν 240 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθεί η εργολαβία για τον διαμελισμό και τον μόνιμο μαρασμό της πόλης μας αφού προηγηθεί η αποκλειστική διαχείριση από τον Δήμο Πειραιά του ποσού των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να πραγματοποιηθούν οι καταστροφικές και χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη μονοδρόμησης που είχε αποφασίσει ο Φασούλας και επανέφερε ο μουσαφίρης υποβολέας Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά, και για τις οποίες δυστυχώς συμφωνούν σήμερα και παλαιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλάζοντας γνώμη.
   Ο Β. Μιχαλολιάκος με την συγκεκριμένη διαχρονική συμπεριφορά και ιδιοσυγκρασία μετέβαλε επιπλέον τους περισσότερους σε προσκυνητές του δόγματος «πετάει ο γάιδαρος – πετάει» και συμπαρατάχθηκαν με το Μνημόνιο, ΤΡΑΜ-Φασούλα, το οποίο είχαν καταψηφίσει το 2007.
   Τι να πούμε και μυαλό και μνήμη έχουν, απλά είναι επαγγελματίες Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά ανεξάρτητα εάν οι περισσότεροι κατοικούν σε άλλους Δήμους.
   Η Δημοτική περίοδος αυτή στον Πειραιά δεν είναι σαν τις πολλές άλλες που προηγήθηκαν από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ο απόλυτος άρχων και οι κατέχοντες την εξουσία εξ αίματος αποφασίζουν για τα πάντα. Όλοι οι άλλοι απλώς συμμετέχουν και υποχρεώνονται αν συμφωνούν με τον Καίσαρα-Δήμαρχο, περιμένοντας το αυγό τους.
   Όσο για την αντιπολίτευση – του κ. Μίχα-την πήρε ο ύπνος, έγειρε και κοιμάται στο βυθό των παραγγελιών των υποβρυχίων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Έτσι η απόφαση για να έλθει ο εφιάλτης στο κέντρο του Πειραιά προωθείται χωρίς καμία ντροπή και οι γνωρίζοντες αναρωτιούνται γιατί;
   Τι έκανε τον Β. Μιχαλολιάκο να αλλάξει την απόφαση του; Τέτοια αμνησία!! Ποια είναι τα συμφέροντα αυτά που επιμένουν να διχοτομηθεί και να καταστραφεί η πόλη μας; Να γεμίσουν σίδερα και ράγες οι κεντρικοί δρόμοι της; Να περικοπούν πεζοδρόμια; Να ξεριζωθούν χιλιάδες δέντρα και να ξηλωθούν περίπτερα; Να απλωθεί ο φόβος και ο Τρόμος με το πέρασμα του ΤΡΑΜ-ΤΡΑΙΝΟΥ, στην καθημερινή ζωή της πόλης. Να κλείσουν τα καταστήματα κατά μήκος της διαδρομής του. Να φύγουν και άλλοι νέοι άνθρωποι από τον Πειραιά και τέλος οι δρόμοι του Λιμανιού όσο και της πόλης να είναι μποτιλιαρισμένοι μέρα – νύχτα από τα κάθε είδους τροχοφόρα.
   Επίσης ερωτηματικά συνεχίζουν να υπάρχουν με ορισμένους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για την στάση τους, οι οποίοι ενώ γνωρίζουν την καταστροφή που έρχεται σφυρίζουν αδιάφορα, και παραμένουν προσκολλημένοι στη συμφωνία – Μνημόνιο Φασούλα-την οποία ο Μιχαλολιάκος την  έκανε Ευαγγέλιο.
   Γιατί; Μήπως η ΤΡΑΜ ΑΕ τροφοδότησε την έκδοση του περιοδικού του Εμπορικού Συλλόγου; Λεβέντες μας ρωτάμε. Εσύ εκλεγμένε Δήμαρχε του 15% του Πειραϊκού Λαού τις λέτε γι’ αυτό;
   Τι επιδιώκει εκτός των άλλων, ο Β. Μιχαλολιάκος με το να φέρει στον Πειραιά το ΤΡΑΜ, το αγαπημένο, τσάμπα, μέσο μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Μήπως έτσι συμμετέχει στο σχέδιο ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ, για την απομάκρυνση των χιλιάδων λαθρομεταναστών από το Κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια της εξυγίανσης του ιστορικού κέντρου της πρωτευούσης και την διοχέτευση τους στο Λιμάνι, στο Κέντρο, αλλά ιδιαίτερα στις εγκαταλειμμένες βιοτεχνικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κατοικίες της πόλης μας.
   Ο Πειραιάς κατάργησε πριν 55 χρόνια το ΤΡΑΜ γιατί δεν μπορούσε να συνυπάρξει με την ανάπτυξη της πόλης μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο Δήμαρχος να μας γυρίσουν πίσω.
Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο.
 
Top