Τα ρεκόρ δεν λένε να σταματήσουν για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, αφού μετά και το διπλό στο ΟΦΗ, ισοφάρισε το δεύτερο μεγαλύτερο εκτός έδρας αήττητο σερί του.
Μπορεί να μην κατακτηθεί αήττητο το πρωτάθλημα από τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν, αυτό ωστόσο είναι ένα από τα... ελάχιστα ρεκόρ που δεν θα πιάσουν, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κάθε εβδομάδα εξάλλου καταρρίπτουν -ή ισοφαρίζουν- και μία κορυφαία επίδοση οι πρωταθλητές και κάτι ανάλογο έκαναν το Σάββατο στο Ηράκλειο.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό από το «Γεντί Κουλέ» και παράλληλα έμειναν αήττητοι σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι τους. Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 19 ματς αήττητοι (16 νίκες, 3 ήττες), επίδοση που συνιστά τη δεύτερη καλύτερη της ιστορίας τους! Για την ακρίβεια ισοφάρισαν εκείνη της διετίας 1974-77, όπου είχαν όμως μικρότερο ποσοστό νικών (7 νίκες, 12 ισοπαλίες). Πλέον οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να σπάσουν το απόλυτο ρεκόρ των 29 αγώνων αήττητοι μακριά από το γήπεδό τους, το οποίο και είχαν τις χρονιές 1972-73-74!

 
Top