Ως αρχηγός του Ολυμπιακού ο Μανιάτης δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να διορθωθεί στα στημένα και να πάρει αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ.
Γιάννης Μανιάτης: «Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας. Ειδικά για το πρώτο ημίχρονο που κάναμε. Σίγουρα η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να παίξει όσο το δυνατόν ανοικτά μπορούσε απέναντι στην Παρί και νομίζω πως το ματς χάθηκε από λεπτομέρειες.
Όταν χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου με μία τόσο μεγάλη ομάδα και δέχεσαι τρία ίδια γκολ είναι κακό για την ομάδα. Δεν συνηθίζεται να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Αλλά είδατε ότι δεχθήκαμε τρία ίδια γκολ και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας.
Έπαιξε ρόλο γιατί κουράστηκε η ομάδα. Μετά το 60'-70' η Παρί ανέβασε την απόδοσή της. Εμείς πέσαμε στα τρεξίματά μας. Στο πρώτο μέρος η ομάδα έδωσε πολύ ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε το παιχνίδι από λεπτομέρειες. Δεν νομίζω ότι έφταιγε πως έπεσε η απόδοσή μας.
Σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να μιλάμε διαφορετικά για αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς. Η Παρί είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Την κοιτάξαμε στα μάτια. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη, γιατί μπορούμε.
Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Είναι δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ για μένα. Πάμε να πάρουμε τη νίκη, να έχουμε την ίδια απόδοση και να δείξουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

 
Top