45χρονος μαχαίρωσε 34χρονο στο ΚερατσίνιΑιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 34χρονος Παύλος Φύσσας από μαχαιριά ενός 45χρονου -πιθανότατα- ακροδεξιού.
Ειδικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντός καφετέριας στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60, στο Κερατσίνι, υπήρξε φραστική αντιπαράθεση στην οποία συμμετείχαν ο 34χρονος και ο 45χρονος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αρχικώς η αιτία ήταν για το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο καυγάς στη συνέχεια έγινε πολιτικός....

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από καφετέρια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος έβγαλε μαχαίρι και κτύπησε τον 34χρονο στο στήθος, καταφέροντας του σοβαρό πλήγμα.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας σε κρίσιμη κατάσταση, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες υπέκυψε στα στα τραύματά του.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το θύμα, όντας βαριά τραυματισμένος, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη, ο οποίος και συνελήφθη. 

Στο αυτοκίνητο του 45χρονου, μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με αυτόπτες, ο δράστης άφησε το αυτοκίνητο του στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο όχημα της ΕΛ.ΑΣ το  μετακίνησε μετά τις 4 το πρωί.

Υπάρχουν μαρτυρίες για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ασθενοφόρου το οποίο κατέφτασε στο χώρο περίπου πενήντα λεπτά από τη στιγμή που κλήθηκε.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, το θύμα ανήκει στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και ο δράστης σε ακροδεξιά ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από χρήστες του Twitter και το Indymedia, το θύμα είχε αντιφασιστική δράση στην περιοχή και ήταν μουσικός της χιπ χοπ με ψευδώνυμο Killah P.

Στο σημείο της δολοφονίας συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα για συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης.

Embedded image permalink

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η αστυνομία ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων για το αιματηρό επεισόδιο.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια. 





Embedded image permalink
nooz.gr
 
Top