ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ,1ου ΛΥΚΕΙΟΥ,4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ , 13ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΕΣΣΟΦ
Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου συγκαλείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στα Ταμπούρια και ωρα 8 το βράδυ με ένα από τα θέματα . το θέμα του γηπέδου του Πάρκου Πρέσοφ.
Η συζήτηση στη συνεδρίαση θα γίνει έπειτα από απαίτηση των Συλλόγων Γονέων της περιοχής του Αγ. Μηνά καθώς και ευρύτερα των φορέων και των κατοίκων της περιοχής .
Καλούμε όσους περισσότερους κατοίκους και εκπροσώπους φορέων και Συλλόγων της περιοχής να παραστούν στην συνεδρίαση όπου ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος θα κληθεί να αναλάβει δια της τοποθέτησης και της ψήφου του την ευθύνη για την παραχώρηση- ξεπούλημα ή όχι του τελευταίου ελεύθερου χώρου του πάρκου Πρέσοφ.

Η λαίκή εντολή που πήρε η Δημοτική Αρχή από τις μέχρι τώρα έντονες αντιδράσεις-διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι σαφής: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ-ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ -ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΙΘΑΜΗ
Αν επιμείνει να την αγνοεί θα γίνει ακόμη σαφέστερη!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
Συντήρηση και επισκευή όλων των υποδομών του πάρκου (παιδική χαρά, αθλητικές εγκαταστάσεις, φωτισμός)
Ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες στους χώρους άθλησης όλες τις ώρες.
ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΗΝΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
http://neakeratsiniou.blogspot.gr/
 
Top