Φωτογραφία: Η ξαδέλφη του Μιχαλολιάκου ¨δουλεύει " το Δημόσιο ψιλό γαζί. Ο καλός ...ξάδελφος, πάντα φροντίζει τα ξαδέλφια του, όταν μάλιστα διαθέτει και εξουσία , ως δήμαρχος Πειραιά. Στο γραφείο λοιπόν του Βασίλη Μιχαλολιάκου, είναι αποσπασμένη από το Δημόσιο που εργάζεται, μιά πρώτη του εξαδέλφη, με το υποκοριστικό Βιβή. Σύμφωνα λιοπόν με καταγγελίες που έφτασαν στο mellon.gr, η κυρία αυτή εργάζεται στο γραφείο του Δημάρχου τα Σαββατοκύριακα, και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας δηλ. Δευτέρα εως Παρασκευή, εργάζεται σε Ταξιδιωτικό γραφείο. Δηλαδή πληρώνεται από το δημόσιο για να παρέχει τις υπηρεσίες της στο Μιχαλολιάκο όλες τις εργάσιμες μέρες, αλλά με την άδεια του Δημάρχου ουσιαστικά παίρνει το μισθό απο το δημόσιο χωρίς να εργάζεται και το μισθό απο το Τουριστικό γραφείο ,όπου εργάζεται κάθε μέρα. Αυτό θα πεί ήθος και εντιμότητα κύριε Βασίλη Μιχαλολιάκο;Ο καλός ...ξάδελφος, πάντα φροντίζει  τα ξαδέλφια του, όταν μάλιστα διαθέτει και εξουσία , ως δήμαρχος Πειραιά.
Στο γραφείο λοιπόν του Βασίλη Μιχαλολιάκου, είναι αποσπασμένη από το Δημόσιο που εργάζεται, μιά πρώτη του εξαδέλφη, με το υποκοριστικό Βιβή.
Σύμφωνα λιοπόν με καταγγελίες που έφτασαν στο mellon.gr, η κυρία αυτή εργάζεται στο γραφείο του Δημάρχου τα Σαββατοκύριακα, και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας δηλ. Δευτέρα εως Παρασκευή, εργάζεται σε Ταξιδιωτικό γραφείο.
 Δηλαδή πληρώνεται από το δημόσιο για να παρέχει τις υπηρεσίες της στο Μιχαλολιάκο όλες τις εργάσιμες μέρες, αλλά με την άδεια του Δημάρχου ουσιαστικά παίρνει το μισθό απο το δημόσιο χωρίς να εργάζεται και το μισθό απο το Τουριστικό γραφείο ,όπου εργάζεται κάθε μέρα.
Αυτό θα πεί ήθος και εντιμότητα κύριε Βασίλη Μιχαλολιάκο;
mellon.gr
 
Top