Το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και μαθηματικά για τα play offs της Α1 πόλο Ανδρών απέκτησε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο ντέρμπι(;) της 21ης –και προτελευταίας- αγωνιστικής του ΝΟΒ στο Λαιμό με 6-11.



Ο Θρύλος πήρε εύκολη και μεγάλη νίκη στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως θα μπει με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs.



Από τρία γκολ είχαν για τους νικητές Μουρίκης και Γούνας. Δύο πέτυχε για τον ΝΟΒ ο Χρήστος Αφρουδάκης.



Όσο για το ματς... Οι ερυθρόλευκοι είχαν το πάνω χέρι από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο όπου και χάρις στα δύο γκολ του Μουρίκη προηγήθηκαν με 1-3. Οι «μπέμπηδες» ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να μειώσουν στον γκολ (3-4) όμως το ημίχρονο βρήκε τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να προηγούνται με 3-6. Οι ερυθρόλευκοι εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο και στο τρίτο οκτάλεπτο, μάλιστα με δύο συνεχόμενα γκολ του πρώτην παίκτη του ΝΟΒ Αλέξανδρου Γούνα βρέθηκαν μπροστά με τέσσερα τέρματα (5-9). Στην περίοδο που απέμενε οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Έμειναν χωρίς γκολ με τον Καπότση να διαμορφώνει το τελικό 6-11 για τον... κυρίαρχο και στις πισίνες Ολυμπιακό.



Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 2-4, 0-1



Βουλιαγμένη (Λοράντος): Τίγκας 1, Μασμανίδης 1, Χ. Αφρουδάκης 2, Ελμισιάν 1, Μυλωνάκης 1



Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 3, Μάλιαρακ 2, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 3, Φουντούλης 1, Καπότσης 1





 
Top