Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός κέρδισε με 6-11 τη Βουλιαγμένη το απόγευμα της Κυριακής στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και έφτασε τις 21 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Πόλο.



Ο Θρύλος δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απλά η Βουλιαγμένη κρατήθηκε στο παιχνίδι έως το 3ο οχτάλεπτο εξαιτίας των σφυριγμάτων των διαιτητών. Οι ερυθρόλευκοι πλέον θέλουν άλλη μια νίκη την Τετάρτη στον Πειραιά κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πετύχουν το απόλυτο στην κανονική περίοδο.



Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος είπε: «Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε και πήρε μια άνετη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τον αγώνα με την Ριέκα όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό παρά την καλή εμφάνιση φοβήθηκα γι’ αυτό το ματς. Τα παιδιά όμως έπαιξαν όσο έπρεπε για να πάρουν άλλη μια νίκη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι με την Προ Ρέκο και φυσικά τα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος».







 
Top