Ο Κώστας Φλεβαράκης χάρηκε την προσπάθεια των Τρικάλων κόντρα στον Ολυμπιακό (70-84), αλλά μόνο για όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης με σκοπό να απολαύσουν την αναμέτρηση και όχι να δημιουργήσουν προβλήματα.



«Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία να 'ρθει ο κόσμος να δει μία μεγάλη ομάδα, που έχει πάρει τα τελευταία 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης. Θεωρώ πως σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάποιοι είχαν μεγάλες προσδοκίες και μαρτυρά την προσπάθεια, που έχουμε κάνει φέτος. Έχουμε ακόμη ματς να δώσουμε, που είναι σημαντικά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ο κόσμος όλη τη χρονιά έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Για να το λέει ο Γιώργος (Μπαρτζώκας), έτσι είναι και το καταδικάζουμε» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 23ης αγωνιστικής της Α1 ο 45χρονος προπονητής των Τρικάλων.



Με τη σειρά του, ο Στιβ Πάνος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Εμείς δεν παίξαμε όσο σκληρά μπορούμε στην άμυνα και τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη προπόνηση, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα (5/4)».







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/03/blog-post_2467.html
 
Top