Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του φάιναλ φορ που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Πύλο.



Στην ομάδα και τις συμπαίκτριές της αφιέρωσε το Κύπελλο και τον προσωπικό τίτλο η νεαρή πασαδόρος.



Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο και όπως ήταν φυσικό, η πολυτιμότερη παίκτρια του φάιναλ φορ θα ήταν από τις ερυθρόλευκες. Η καλύτερη όλων από την διοργάνωση της Πύλου ήταν η αρχηγός του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία μιλώντας μετά το τέλος του τελικού, στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Πανναξιακού και πήρε την κούπα, ανέφερε:



«Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο και το πήραμε. Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση στο στόχο της. Φέτος είχαμε διάρκεια στο Κύπελλο και καταφέραμε να βγάλουμε όλες τις δυνατές ομάδες νοκ άουτ. Αυτή η διάρκεια μας επιβραβεύτηκε στον τελικό με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Νιώθω πολύ συγκινημένη που είμαι μέλος της ομάδας που έγραψε ιστορία κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε δυνατά και να πάρουμε και το Πρωτάθλημα. Αυτή η κούπα στην Πύλο μας έδωσε ώθηση. Θέλω να αφιερώσω και το Κύπελλο και τον προσωπικό τίτλο στην ομάδα μου αφού χωρίς τις συμπαίκτριες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτε».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top