Τα χτυπήματα που δέχτηκε δεν ταυτίζονται χρονικά - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση...









Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τα χτυπήματα που έχει δεχθεί ο Αλβανός Ιλία Καρέλι δεν ταυτίζονται χρονικά. Και αυτό γιατί σε άλλο χρόνο φέρεται να έγινε το κάταγμα στο στέρνο και σε άλλο χρονικό σημείο να προκλήθηκε το έγκαυμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού, που παραπέμπει ακόμη και σε ηλεκτροσόκ!



Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε το Σάββατο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκος για να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του Ιλία Καρέλι που βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας.



Ήδη έχουν αρχίσει οι καταθέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και αστυνομικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου έχουν προσκομίσει σειρά έγγραφων και στοιχείων από τα οποία κατά την εκτίμησή τους προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του Ιλία Καρέλι δεν έγινε το διάστημα που ήταν στο σωφρονιστικό κατάστημα του Μαλανδρίνου.



Να σημειωθεί, ότι όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, το σημάδι αυτό στο χέρι δεν το είχε ο Ιλία Καρέλι ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών.



Ακόμη, όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας συνετάγη έκθεση από αστυνομικούς στην οποία καταγράφεται ότι κατά την μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.



Πάντως, σήμερα εισαγγελικές πηγές τόνιζαν: «Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση».



Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός Ιλία Καρέλι την 25η Μαρτίου κατέσφαξε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές του Μαλανδίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη, πατέρα δύο παιδιών και στην συνέχεια ο Καρέλι βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας, όπου είχε μεταχθεί για λόγους ασφαλείας.

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top