Στις ιδιαιτερότητες αγώνων της Α1, όπως το επικείμενο του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, στάθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Κυριακή (30/03, 15:00) από τα Τρίκαλα με τον Πέτγουεϊ εξηγεί γιατί αναμετρήσεις σαν κι αυτή της 23ης αγωνιστικής είναι ιδιαίτερες για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.



«Όλα αυτά τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι περίεργα γιατί από τη μια δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο κι από την άλλη θα πρέπει να βγούμε κερδισμένοι από αυτά.



Από τη μια είναι σημαντικό γιατί βρίσκουν χρόνο οι τραυματίες μας να καλυτερεύσουν χωρίς να υπάρχει άγχος κι από την άλλη βρίσκουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα», είπε αρχικά ο πάουερ φόργουορντ των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:



«Τα Τρίκαλα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ειδικά στην έδρα τους αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Για αυτούς το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή. Είναι πολύ ωραίο ότι σε κάθε αγώνα που παίζουμε μακριά από τον Πειραιά γεμίζουν τα γήπεδα και όλοι χαίρονται το παιχνίδι».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/03/blog-post_4000.html
 
Top