Έγραψε ιστορία η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών με τη νίκη της με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Πύλου.



Ο προπονητής Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, είπε σχετικά : Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Κυπέλλου. Έγραψαν ιστορία φέρνοντας την κούπα στον Πειραιά. Μπορεί ο τελικός με τον Πανναξιακό να μην ήταν πολύ δύσκολος για την ομάδα αλλά για να φτάσουμε εδώ διανύσαμε με επιτυχία έναν πολύ δύσκολο δρόμο. Κερδίσαμε διαδοχικά δυνατές ομάδες όπως είναι τα Βριλήσσια, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.



Συγχαρητήρια για την πορεία και την διάρκεια της ομάδας. Τα κορίτσια έδειξαν αυτό το διήμερο ότι ήθελαν πολύ αυτό το Κύπελλο και το κατέκτησαν. Μπράβο για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν συνεχώς. Μέτρησε πάρα πολύ το θέλω των κοριτσιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε εδώ στην Πύλο για να μας στηρίξει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας.



Το 3ο μου Κύπελλο θέλω να το αφιερώσω στην Μαρία μου, την κόρη μου και στην γυναίκα μου την Ράνια που έχουν μεγάλο μερίδιο σ’ αυτή την επιτυχία. Είναι σπουδαίο για έναν προπονητή να συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού όπως είναι η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου το 2011 αλλά και του 4ου συνεχόμενου το 2014. Νιώθω τρομερή ικανοποίηση. Η ομάδα έγραψε ιστορία. Αυτό το τρόπαιο θα μας δώσει ώθηση για να πάει πολύ καλύτερα η ομάδα στα πλέι οφ. Σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο κοιτάζουμε τα πλέι οφ»







http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top