Παρά την απώλεια του Κυπέλλου, ο προπονητής του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς, δεν μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από την συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό, αλλά και την 5η θέση στο πρωτάθλημα.



Αν και έφτασε στην πηγή και δεν... ήπιε νερό, το φετινό ταξίδι του Πανναξιακού στα... μεγάλα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ ήταν αξέχαστο. Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, ενώ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από έναν καλύτερο Ολυμπιακό.



Όπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός της ομάδας της Νάξου δεν γινόταν να μην είναι ικανοποιημένος, παρά την απώλεια του Κυπέλλου και μιλώντας μετά τον τελικό της Πύλου, ανέφερε: «Το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο σκηνικό. Πάντα ο ΟΣΦΠ στη μέση των σετ έπαιρνε τη διαφορά με δικά μας εύκολα λάθη, αφού λόγω και εκνευρισμού είχαμε κακή υποδοχή και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».



Για τις δηλώσεις του σχετικά με το ότι η ομάδα του θα κέρδιζε τον Ολυμπιακό και αν μετάνιωσε γι' αυτές: «Το είπα γιατί το πίστευα, αλλά ο αντίπαλος μας έπαιξε καλύτερα και επικράτησε δίκαια. Ο Ολυμπιακός έκανε καταπληκτικό σερβίς, εμείς δεν δείξαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για την συνολική εικόνα της ομάδας. Στην πρώτη μας χρονιά τερματίσαμε στην 5η θέση, αγωνιστήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου, γενικά παίξαμε καλό βόλεϊ, έχουμε βελτιώσει όλες τις αθλήτριες μας και μπορούμε να χαμογελάμε για πολλά πράγματα».



Από την πλευρά της η κεντρική του Πανναξιακού Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε: «Νιώθουμε χαρά και περηφάνια που φτάσαμε στο τελικό που ήταν ο μεγάλος μας στόχος, αλλά παράλληλα είμαστε και στεναχωρημένες γιατί δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι μεγάλη η εμπειρία, όχι μόνο με συμμετοχή μας εδώ αλλά όλη αυτή τη χρονιά, αφού δουλέψαμε πολύ σκληρά, όλες οι κοπέλες με τον προπονητή μας».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top