Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Volleyleague είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-3 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη σ' αγώνα της 21ης ημέρας.



Ο Θρύλος θέλει πλέον το επόμενο Σάββατο "καθαρή" νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Ρέντη για να "σφραγίσει" την πρώτη θέση και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η νίκη αυτή επί του Παναθηναϊκού ήταν η 17η συνεχόμενη σ' όλες τις διοργανώσεις!



Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης μετά από το τέλος του αγώνα είπε: "Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όταν πιέζαμε στο σερβίς όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα. Είχαμε κάποια διαστήματα όμως που με τα δικά μας λάθη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ελπίζει. Είμαι ευχαριστημένος και μπράβο στα παιδιά που κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα έδειξε πως είναι πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της, πήρε πανάξια το τρίποντο και είναι μόνη στην κορυφή. Εκεί θέλουμε να μείνουμε έως το τέλος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα αφού φέτος έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Εθνικό και θέλουμε "καθαρή" νίκη για να έχουμε το πλεονέκτημα".





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top