Ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε στην συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου , σχολίασε όσα έγιναν στο ΔΣ της Λίγκας και στην Λεωφόρο και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού.



Ο Σάββας Θεοδωρίδης τοποθετήθηκε για την συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ ) και ζήτησε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να σταματήσει επιτέλους να μιλάει, σχολίασε την δήλωση του ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος του Ολυμπιακού, τα επεισόδια στην Λεωφόρο και τα επεισόδια των Τριών, τη συνεργασία ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, αλλά και τις τελευταίες εμφανίσεις των Πειραιωτών.



Αναλυτικά όσα είπε στον Sport24radio.gr:



«Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουμε δώσει κάθε τρεις μέρες ένα παιχνίδι. Είχαμε τραυματισμούς. Κάναμε δύο κατεπείγουσες μεταγραφές και υπήρξε τρομακτική κόπωση των παικτών. Πήγαμε Ουκρανία Πέμπτη και Κυριακή παίζαμε ντέρμπι. Τώρα θα δείτε έναν άλλο Ολυμπιακό. Μαζέψαμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαμε. Το ξέρουν ότι από το 2016 οι ομάδες θα παίζουν προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ; Σφάλματα γίνονται αλλά δεν μπορείς να τα σχολιάσει και να τα διορθώσεις δύο μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλα κρίνονται τώρα.



Ωστόσο, τα σφάλματα τα βλέπουμε και εγώ και ο πρόεδρος. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μόλις ξεκουραστεί η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν γίνει αυτά που πρέπει. Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο μας για τις τελευταίες ανεπιτυχείς εμφανίσεις και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Τότε όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Εμείς σεβόμαστε πρώτα απ’ όλα τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι με αερολογίες», τόνισε για τον Ολυμπιακό.



Για τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αλαφούζου: «Δεν έχω ιδέα για το τι είπε. Ας κάνει δέκα εφέσεις αν θέλει. Του είπε κανείς να μην κάνει; Επειδή ήμουν εγώ στα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι δεν επιτρέπεται κανείς να τα αμφισβητεί. Δε μιλάω με υποθέσεις και με καραγκιοζιλίκια. Είναι ντροπή. Δεν έγινε τίποτα απ’ αυτά που είπαμε στη συζήτηση για τα μέτρα. Μπήκε σε κίνδυνο η ζωή μας. Ήμασταν 40 άτομα μπροστά σε 16.000 που δεν ήξεραν τι έκαναν. Δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει ο κ. Αλαφούζος. Φθάνει πια. Δεν μπορεί να υπαγορεύει όρους στο ελληνικό έθνος.



Όλα όσα κάναμε στη Λεωφόρο ήταν νόμιμα. Ας αφήσει ο κ. Αλαφούζος τα καραγκιοζιλίκια και τα ψέματα. Έλεος πια. Ας κάνει και στην ΟΥΕΦΑ μία έφεση. Τον προτρέπω. Ξέρω γιατί το λέω. Η αστυνομία μιλάει για προσχεδιασμένα επεισόδια και η έκθεση των παρατηρητών για εκτεταμένα. Δεν θα έπρεπε να είναι -3 βαθμοί αλλά -13. Δεν μπορεί να μιλάει κανείς με αερολογίες. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ψέματα. Με αερολογίες δεν ασχολείται κανένας.



Δεν μπορεί να μπήκαν 300 άτομα και να συνέλαβαν μόνο δύο και να ήταν όλοι ομοιόμορφα ντυμένοι. Και ζητάνε και τα ρέστα. Η λεβεντιά είναι να δίνεις συγχαρητήρια όταν χάνεις έντιμα, όπως έκανε στον Άγγελο Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ και στον κ. Σπανό του Ατρόμητου μετά τις ήττες μας. Γιατί εμείς είμαστε λεβέντες. Τώρα είπα συλλυπητήρια. Ο κ. Αλαφούζος γιατί πήγε στο Ηράκλειο και κάθισε μέσα. Ασχολήθηκε κανείς μαζί του; Αυτός γιατί ασχολείται; Έχει το σύνδρομο Μαρινάκη. Τέτοιο είναι το διανοητικό του επίπεδο και τέτοια λέει.



Δεν είναι εισπράκτορας για να του πούμε για τα έσοδα και τα έξοδα του Ολυμπιακού. Ο κ. Μαρινάκης έχει δώσει εξετάσεις και έχει πετύχει στη ζωή του. Και στον δήμο έχει πετύχει. Τολμάει ο κ. Αλαφούζος να κατέβει στην πολιτική; Σέβομαι τον πατέρα του και γι’ αυτό δε λέω περισσότερα. Μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη έπαψε να υφίσταται Παναθηναϊκός. Όλα είναι επιλήψιμα και χοντρά αυτά που λέει. Δεν τα ανέχομαι όλα αυτά τα πράγματα.



Επί τρία χρόνια μας διέσυρε συνέχεια, όπως για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που αθωωθήκαμε. Με αερολογίες δεν ασχολούμαι. Αν είναι όλα νόμιμα, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Για τους όρους που χρησιμοποίησε μπορεί ο κ. Μαρινάκης να πράξει δεόντως».



Για το επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την προηγούμενη Τρίτη: «Έγινε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του απάντησε δεόντως. Ο κ. Μαρινάκης είχε ειδοποιηθεί για μια εγκληματική οργάνωση και κινδύνευε, γι’ αυτό υπήρχε ένας αστυνομικός που τον προστάτευε. Στο συμβούλιο έκανε αυτό που έκανε για να προστατέψει τον κ. Μαρινάκη».



Για συνεργασία Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Μπορεί αυτός να υποκαταστήσει το ελληνικό κράτος; Τι συνεργασία έχει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Τα μέσα της Θεσσαλονίκης έλεγαν ότι έπρεπε να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι, όπως έγινε πέρσι με τον ΠΑΟΚ. Ένα και ένα κάνουν δύο. Προσπαθεί μέσω των εκπομπών του να ασκήσει τρομοκρατία στους διαιτητές. Μόνο ο Ολυμπιακός δεν το κάνει αυτό και σε πολλά ματς έχουμε αδικηθεί. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά».



Για τη δήλωση του κ. Αλαφούζου ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος του Ολυμπιακού: «Μπορεί να είναι στις πολεμικές τέχνες καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο να το ξεχάσει. Για πρώτη φορά είδα κουκουλοφόρους να εισβάλουν και να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι. Γι’ αυτό του δίνω συγχαρητήρια. Δεν υπάρχουν γραμμένα στο φύλλο αγώνος τίποτα απ’ αυτά που λέει. Ο Κασάμι πήγε και έδωσε κατάθεση για τον τραυματισμό του από φωτοβολίδα. Τον προκαλώ για διάλογο σε ένα μέσο, όχι στο δικό του το σταθμό. Δεν μιλάει ποτέ με στοιχεία. Εγώ τα τεκμηριώνω όλα».



Για την αναβολή των πρωταθλημάτων: «Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Δικαίωμα του κ. Κοντονή είναι να αποφασίσει κάτι τέτοιο. Εγώ πιστεύω όμως ότι πρώτα έπρεπε να ασχοληθεί με αυτά που έγιναν στη Λεωφόρο. Γιατί εκεί υπάρχει ηθικός αυτουργός. Τα είπα όταν συνέβησαν όλα αυτά . Τον καλώ όποτε θέλει να μιλήσουμε αλλά με επιχειρήματα. Δεν πρόκειται όμως να έρθει ποτέ. Εγώ τον περιμένω».






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/02/blog-post_8653.html
 
Top