Nέο ατύχημα είχε ο Ντάνιελ Κρεγκ στην Αιώνια Πόλη, στη διάρκεια γυρίσματος της νέας ταινίας Spectre, στην οποία υποδύεται για άλλη μια φορά τον Τζέιμς Μποντ, τον θρυλικό πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ. Ο γοητευτικός ηθοποιός τραυματίστηκε στη διάρκεια σκηνής καταδίωξης αυτοκινήτων στους δρόμους της Ρώμης, οι οποίοι είχαν κλείσει για τις ανάγκες των γυρισμάτων...



Ο 46χρονος Κρεγκ οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα την ασημί Ashton Martin DB10, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο χτύπησε πάνω σε σαμαράκι του δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο τιμόνι.



Αναφέροντας στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, η ιταλική εφημερίδα La Reppublica κατέληξε με το εξής ευφυολόγημα: «Οι δρόμοι της Ρώμης πέτυχαν κάτι που οι μυστικοί πράκτορες της Αυτού Μεγαλειότητος δεν θα μπορούσαν ποτέ να καταφέρουν: ένα χτύπημα νοκ άουτ για τον πράκτορα 007».



Την επομένη του ατυχήματος, ο ηθοποιός αναχώρησε από τη Ρώμη, αφήνοντας τον κασκαντέρ να συνεχίσει τις υπόλοιπες σκηνές των γυρισμάτων.



Πρόκειται για τον δεύτερο τραυματισμό του στη συγκεκριμένη ταινία, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε χτυπήσει στο πόδι του στη διάρκεια των γυρισμάτων, γεγονός που τον ανάγκασε να πάρει μερικές μέρες άδειας προκειμένου να ξεκουραστεί.




 
Top