Την στιγμή που ο Σαντάνα αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο... βράχος της άμυνας που ήθελαν στον Ολυμπιακό, το φως της δημοσιότητας είδε ένα όνομα που απασχόλησε τον Ιανουάριο!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "AgrinioSports.gr", που είναι καλά πληροφορημένη σε θέματα που αφορούν τον Παναιτωλικό, οι ερυθρόλευκοι την περίοδο του Ιανουαρίου... έψαξαν την περίπτωση του Γουίλιαμ Εντζεγκέλε.



Ο Γάλλος στόπερ της ομάδας του Αγρινίου, κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στην συγκεκριμένη θέση στην Σούπερ Λίγκα.



Μάλιστα ένας από τους λόγους της παρουσίας του Περέιρα στο Αγρίνιο στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ ήταν και να τσεκάρει από κοντά τον Γάλλο ο οποίος τον εντυπωσίασε και το όνομα του συζητήθηκε στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό τραπέζι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.



Τελικά στον Ολυμπιακό προτίμησαν λύση από το εξωτερικό καθώς προχώρησαν στην απόκτηση του Σαντάνα, ο οποίος πάντως δεν έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι τώρα στο Λιμάνι!






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/02/blog-post_5444.html
 
Top