Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες θεραπεία και ίσως προλάβει να αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο.



Ικανοποίηση επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στον αριστερό ώμο.



Ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ που μάζεψε στο χθεσινό παιχνίδι με την Μάλαγα στο ΣΕΦ, υπέστη εξάρθρωση ώμου και αποσύρθηκε στον πάγκο. Η ανησυχία για την σοβαρότητα του τραυματισμού ήταν έκδηλη, καθώς ο «Air Georgia» έχει ευπάθεια στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του.



Είναι χαρακτηριστικό πως και στο παρελθόν έχει βγει ο ώμος του, αλλά οι προηγούμενες …εμπειρίες ήταν ευεργετικές, αφού μπόρεσε σχεδόν μόνος του να τον επαναφέρει, λίγο μετά την πτώση του στο έδαφος!



Ο Πέτγουεϊ, μεταφέρθηκε άμεσα για εξετάσεις, τα ευρήματα των οποίων δεν έδειξαν κάποια νεότερη «ζημιά» στον ώμο, παρά μόνο τα «σημάδια» των προηγούμενων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί και για να λυθούν μία και καλή, θα χρειαστεί μελλοντικά χειρουργική επέμβαση.



Έτσι, ο Αμερικανός του Θρύλου που ήταν από χθες βράδυ καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του, θα αρχίσει από σήμερα και για τις επόμενες τρείς-τέσσερις ημέρες εντατική θεραπεία για να ξεπεράσει τους πόνους και θα χάσει την αναμέτρηση της Δευτέρας (2/3) με τα Τρίκαλα εκτός έδρας για την Basket League.



Υπάρχει όμως αισιοδοξία πως αν ο οργανισμός του ανταποκριθεί καλά σε αυτή, έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι στο Μιλάνο τη προσεχή Παρασκευή (6/3).



Ακόμα και να μην κερδίσει τη… μάχη με τον χρόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, υπάρχει ικανοποίηση που ο Πέτγουεϊ (έχει «σφίξει» πολλάκις τα δόντια για να αγωνιστεί) απέφυγε τα χειρότερα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγαλύτερο διάστημα.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/02/blog-post_3570.html
 
Top