Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ντνίπρο, Αρτέμ Φεντέτσκι, μίλησε για τον τρόπο που πέρασε η ομάδα του τον Ολυμπιακό.



Ο Αρτέμ Φεντέτσκι μίλησε για το γκολ που πέτυχε, αλλά και την πίεση που δέχτηκε στην αρχή η ομάδα του και στον τρόπο που αντέδρασε.



Συγκεκριμένα είπε:



«Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά δεν τα παρατήσαμε, ισοφαρίσαμε και σταματήσαμε την ορμή του Ολυμπιακού. Στη φάση του γκολ ενέργησα με το ένστικτο. Δεν μπόρεσα να σκοράρω με την πρώτη μια και έσωσε ο γκολκίπερ, αλλά τελείωσα τη φάση. Νομίζω πως αυτό το γκολ μας έδωσε το πάνω χέρι. Το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα που πήραμε», ανέφερε και πρόσθεσε:



«Επιτέλους σταματήσαμε το σερί των αποκλεισμών στους ''32'' και δόξα τω Θεό πήραμε την πρόκριση. Θα δούμε αν μπορούμε να πάμε παρακάτω, αλλά είναι ωραία που αποδειχτήκαμε δυνατότεροι από έναν τέτοιο αντίπαλο. Είδαμε τι ματς είχε κάνει ο Ολυμπιακός με Γιουβέντους και Ατλέτικο, οπότε χαιρόμαστε που αποκλείσαμε μία σοβαρή ομάδα. Χαιρόμαστε που πήραμε καλά αποτελέσματα στο Κίεβο και εδώ. Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας. Ίσως στο ξεκίνημα του ματς ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι».






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/02/blog-post_6823.html
 
Top