Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τον Ατρόμητο εντός έδρας, παρά τη νίκη με 3-1.



Ο προπονητής του Θρύλου μίλησε στον «Γαύρο» μετά το τέλος της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του:



«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε σε μία μέτρια έως κακή ημέρα για εμάς με αρκετά λάθη, βέβαια αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο και τα ατομικά λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι συνέχεια.



Το θέμα είναι πως μπορούμε να διαχειριζόμαστε την όποια δυσκολία μπορεί να έχουμε μέσα στο παιχνίδι. Κάποια παιδιά κατάφεραν και ανταπεξήλθαν, αλλά κάποια έμειναν στα λάθη που έκαναν και βέβαια αυτό είναι μάθημα για τα παιδιά και εκπαίδευση για το πώς θα λειτουργούν και αντιδρούν σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι πολύ θετικό ότι γυρίσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο για να σημειώσουμε περισσότερα γκολ. Στο τέλος μας μένει ότι πρέπει να δούμε αρκετά πράγματα ατομικά και ότι η προσπάθεια δεν ήταν τόσο καλή».



Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο γιατί προσπαθούμε να έχουμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις έτσι ώστε να είμαστε καλά στα παιχνίδια. Είχαμε ένταση ούτως ή άλλως στις προπονήσεις μας απλώς σε αυτό το παιχνίδι πολλά παιδιά είχαν από μέτριες έως κακές στιγμές μέσα στο παιχνίδι και μας έβαλαν αυτά σε κάποια δυσκολία».






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/02/blog-post_9149.html
 
Top