Καρέ... νικών στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας που είναι στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης κέρδισε την Κυριακή στο πλαίσιο της 4ης ημέρας με 9-0 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο γήπεδο "Γιάννης Βάζος" στη Δραπετσώνα.

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org», αν και το Πρωτάθλημα είναι Παιδικό ο Ολυμπιακός "κατέβηκε" με μικτή ομάδα Κ-12, Κ-13 με προπονητή τον Φώτη Παπαπαναγή και πήρε εύκολα τη νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. 

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (3), Αθανασίου (2), Λεγάκης (2), Φουστέρης (1), Μπατσιάκος (1). 

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κοκμοτός, Τόλι, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Λεγάκης, Βασιλάκος, Γεωργούλιας, Αθανασίου, Μπατσιάκος, Φουστέρης, Διαμαντόπουλος. 

Ισοπαλία με Εθνικό 

Η Κ-12 έπαιξε και το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στη Βούλα για το "Attica Cup" και αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2). Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Φαλέκας (1), Τουλγέρογλου (1) ενώ αγωνίστηκαν οι: Συρίγος, Βασιλάκος, Σταράκης, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Γεωργούλιας, Ρουμελιώτης, Τουλγέρογλου, Αθανασίου, Φαλέκας/ Παρασκευάς, Μουζακίτης, Διαμαντόπουλος, Φικάι, Τόλι, Χουρδάκης, Κοκμοτός. 
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_2156.html
 
Top