Η γυναίκα βρέθηκε σπίτι της να αιμορραγεί με το βρέφος στην αγκαλιά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

 – Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν το μωρό 

– Η συμπεριφορά της θεωρήθηκε ύποπτη γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος 

– Η εισαγγελέας διέταξε την σύλληψή της και νοσηλεύεται φρουρούμενη

Μια νεα υπόθεση με άλλο ένα νεκρό βρέφος αποκαλύπτεται στο Κερατσίνι. Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα 37 ετών σε μια υπόθεση με πολλά σκοτεινά σημεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29/05/2018) στο Κερατσίνι.

Η 37χρονη ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων. Μιαμιση ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ έφτανε στο σπίτι της.

 Η γυναίκα ήταν μέσα στα αίματα με το μωρό της στην αγκαλιά. Ο ομφάλιος λώρος ήταν ακέραιος, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το νεογέννητο αλλά μάταια. Το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.


Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης! 

Όμως, η συμπεριφορά της θεωρήθηκε ύποπτη και αμέσως ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης. 

Διατάχθηκε η σύλληψη της 37χρονης και σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος της. Επίσης, για τα αίτια θανάτου του βρέφους ζητήθηκε η γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά. 
Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.



Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, η 37χρονη είναι ήδη μητέρα ενος 15χρονου παιδιού. Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

πηγη: koinoniki.gr
 
Top