Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά στα πλαίσια του επιτυχημένου θεσμού που έχει καθιερώσει ο Δήμος Πειραιά, «Ημέρες Θάλασσας 2018» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Τομέα της Ναυτιλίας και των Παραναυτιλιακών Υπηρεσιών».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν από Επιστήμονες και Επαγγελματίες όλου του φάσματος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την ναυτιλία, ενώ θα παρουσιαστούν συμπεράσματα Μελετών για την συμβολή κάθε ναυτιλιακού υπο-κλάδου στην εθνική οικονομία. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα επαγγέλματα που συνθέτουν το cluster της ναυτιλίας και θα ενημερωθούν για τις προοπτικές απασχόλησης στον κλάδο.

Επίσης, θα παρουσιαστεί η σχέση προσόντων και επαγγελματικής πιστοποίησης που αφορά τον ναυτιλιακό Τομέα και τα επαγγέλματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Ιουνίου και ώρα 17:00 με 20:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά.

 
Top