Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί και στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Εν όψει των εγκαινίων, οι βουλευτές της ΝΔ διαπίστωσαν ότι δεν έχουν προκληθεί για να παραστούν.

Όπως δεν έχει προσκληθεί και κανένας βουλευτής άλλου κόμματος. Μαθαίνοντας μάλιστα ότι προγραμματίστηκαν prive επισκέψεις άλλων παραγόντων του δημοσίου βίου, όπως των εκδοτών, αρκετοί έγιναν έξαλλοι. Ρώτησαν λοιπόν αρμοδίως και τους απάντησαν ότι ...κάποια στιγμή, αργότερα, θα κληθούν για να ξεναγηθούν οι βουλευτές καθ' ομάδες!!!

"Γιατί άραγε αυτή η άθλια συμπεριφορά και η ασέβεια προς τους βουλευτές;" απορούσαν σημειώνοντας ότι λόγω θερινής περιόδου δεν θα βρίσκονταν όλοι οι βουλευτές στην Αθήνα και έτσι θα αποφευγόταν ο ...συνωστισμός - αν αυτό απασχολούσε το υπουργείο Πολιτισμού και τον κ. Παντερμαλή.

Αρκετοί βουλευτές, ακόμη και φίλοι του, ήταν χολωμένοι με τον κ. Σαμαρά.

Όπως επίσης ρωτώντας έμαθαν ότι και από τους διατελέσαντες υπουργούς και υφυπουργούς Πολιτισμού προσκλήθηκαν μόνο ο Ε. Βενιζέλος και ο Μ. Λιάπης.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι θέμα δημιουργήθηκε γιατί δεν είχαν προσκληθεί και όσοι διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης. Χρειάστηκαν οι έντονες αντιδράσεις της στενής συνεργάτιδας της Μελίνας Μερκούρη, Μανουέλλας Παυλίδου, που φέρεται να έβαλε τις φωνές, για να διορθωθεί τουλάχιστον αυτό το λάθος...
 
Top