Πλήρωσαν οδοιπορικά σε υφυπουργούς για να επισκεφθούν τους νομούς τους!
Δαπάνες έγκρισης  οδοιπορικών δημοσιεύθηκαν στη «Διαύγεια» για τους υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Ροντούλη και Δριβελέγκα προκειμένου να επισκεφθούν τις εκλογικές τους  περιφέρειες ή γειτονικές τους περιοχές τα Χριστούγεννα και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις  με φορείς!
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα σχετικά  έγγραφα, στα οποία εμφανίζεται ο κ. Ροντούλης να πραγματοποιεί…  12ήμερο ταξίδι (23/12/2011-3/1/2012) για την ίδρυση του Πανθεσσαλικού Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων και για συναντήσεις με τους κτηνοτρόφους του νομού.
Ο κ. Ροντούλης πάντως απάντησε στο δελτίο ειδήσεων του  ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκε  σχετικό ρεπορτάζ, ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώγια έξοδα μετακίνησης  του Γραφείου Μετακινήσεων της Διεύθυνσης Διοικητικού του Υπουργείου.
Παρέπεμψε μάλιστα σε έγγραφο που απέστειλε στις 12/1/2012 προς τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Κανελλόπουλο, δύο μήνες δηλαδή μετά την ορκωμοσία του και αφού είχε ήδη εγκριθεί το ποσό μετακίνησης, πως δεν επιθυμεί να λάβει τα οδοιπορικά, αναδρομικά από την ανάληψη των καθηκόντων του. Τέσσερις ημέρες μετά ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε να «παγώσει» η εκταμίευση των οδοιπορικών. Αλλά αυτό που δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη είναι εάν ο υπουργός συνοδεύτηκε από συνεργάτες του και εάν εκείνοι εισέπραξαν χρήματα για τη μετακίνησή τους…
Καμία απάντηση δεν έδωσε στον  ΑΝΤ1 για το δικό του ταξίδι από την προπαραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τις 28/12/, σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη,  ο έτερος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Χαλκιδικής κ. Δριβελέγκας. Κανένα σχόλιο δεν υπήρξε για το θέμα και από το γραφείο του υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη.
Star.gr 
http://www.pireasnews.gr
 
Top