Χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με τον Αλγερινό επιθετικό να αισθάνεται ενοχλήσεις και να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση. Ο Άριελ Ιμπαγάσα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν θα τον έχει στη διάθεσή του.


Τις υπηρεσίες του Ράφικ Τζιμπούρ θα στερηθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Ο «τρομοκράτης» εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, που δεν του έχουν επιτρέψει να προπονηθεί σε «φουλ» ρυθμούς. Αντίθετα, ο Άριελ Ιμπαγάσα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης από την Αργεντινή, θα μπει από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Πάντως, οι πολλές απουσίες, η κρισιμότητα του ματς στα Πηγάδια, αλλά και το γεγονός πως ο «Κάνιο» ήταν από τους καλύτερους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μάλλον θα τον βάλουν στην αποστολή του Θρύλου για το κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη.

Από κει και πέρα, η αποθεραπεία του Μάρκο Πάντελιτς εξελίσσεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ωστόσο, ο Σέρβος φορ μόνο ως αλλαγή μπορεί να βοηθήσει, αφού έχει χάσει σημαντικό βαθμό προπονήσεων, ενώ ο Ντιόγκο, με όσα έδειξε κόντρα στον Λεβαδειακό χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής ακόμα.

 
Top