Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδήμος παρέδωσε στα κόμματα που στηρίζουν την συγκυβέρνηση κείμενο 10 σελίδων, με όλα αυτά που απαιτεί η τρόϊκα και επί του οποίου θα ζητήσει την πλήρη στήριξη και υπογραφή των πολιτικών αρχηγών. Βέβαια το έγγραφο αυτό δεν έχει το δικαίωμα να το πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός για να κρίνει, αλλά μόνο οι τρεις....
κουμανταδόροι πολιτικοί αρχηγοί. Τι το περάσατε εδώ. Εδώ έχουμε δημοκρατία που ξεχειλίζει, όχι παίξε γέλασε!!! 

Την στήριξη αυτή θα την ζητήσει ο δοτός πρωθυπουργός μάλλον το Σάββατο, όπου θα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς σε σύσκεψη υπό την προεδρία του.

Επειδή δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ας συνειδητοποιήσουμε το ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι τρεις άρχοντες που θα δεσμεύσουν την Ελλάδα για πάντα:

1) Ο απερχόμενος από την πολιτική και μάλλον και από την Ελλάδα, ακόμα τυπικά αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου, ο απόλυτα υπεύθυνος για την σημερινή μας κατάντια.
2) Ο αμελητέας πολιτικής οντότητας, σε ένα συρρικνούμενο ακροδεξιό κόμμα, πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης και
3) Ο φέρελπις μελλοντικός πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, ο οποίος και θα είναι στο τέλος ο μοναδικός υπεύθυνος για τα νέα δεινά που μας ετοιμάζουν.

Αυτοί λοιπόν οι τρεις άρχοντες, μαζί με τον δοτό από τους ίδιους κ. Παπαδήμο, θα δέσουν την Ελλάδα χειροπόδαρα. Για…. το καλό μας φυσικά..  
Αυτοί ξέρουν, εμείς δεν ξέρουμε...

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/01/10_26.html
 
Top