Το απόλυτο μηδέν...o Ολυμπιακός

Ο  μόνος που ξεχώρισε από το απόλυτο μηδέν, ήταν ο Τζιμπούρ που είχε και δοκάρι. 
Μέγερι: Ωραία μπορείς να πεις πως δεν έφταιγε σε κανένα από τα γκολ, αλλά πάλι δέχτηκε τρία και όχι ένα. Από τις άλλη στις καθυστερήσεις με διπλή εξαιρετική επέμβαση έσωσε τους «ερυθρόλευκους» από το να δεχτούν τέταρτο.
Μανιάτης: Βαφτίστηκε δεξί μπακ επειδή μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη δεν αποκτήθηκε κάποιος στην θέση αυτή. Τι να σου κάνει ο Μανιάτης; Προσπάθησε, αλλά φάνηκε πως σε αυτό το επίπεδο και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να παίξει στη θέση αυτή.
Μανωλάς: Τι να πούμε και τι να γράψουμε για την εμφάνιση του μικρού; Τον έκαναν ότι ήθελαν οι παίκτες της Λεβάντε και έφταιγε και στα δύο από τα τρία γκολ των Ισπανών, σε μια από τις χειρότερες μέρες με τον Ολυμπιακό.
Κοντρέρας: Τα ίδια ισχύουν και για τον Κοντρέρας που ναι μεν δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά από την άλλη δεν έκανε και το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει την ομάδα του, όσο πραγματικά θα μπορούσε.
Χολέμπας: Αν ο Μανωλάς ήταν κακός, ο Χολέμπας ήταν τραγικός. Στο πρώτο γκολ θύμισε αμυντικό μπάσκετ με τα πίσω βήματα, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή της Λεβάντε να ανοίξει το σκορ. Έκανε το πέναλτι 2-0, ενώ δεν βοήθησε σε κανένα σημείο επιθετικά, αφήνοντας πολλές φορές τους Ισπανούς να κάνουν... πάρτι από την πλευρά του. Ε πόσο χειρότερα θα μπορούσε να τα πάει.
Μοντεστό: Τα ίδια που ισχύουν με τον Μανιάτη, ισχύουν και με τον Μοντέστο. Ο Κορσικανός δεν είναι το αμυντικό χαφ που θα έπρεπε να ήταν βασικός στον Ολυμπιακό και σε ένα τέτοιο παίχνίδι φάνηκε με τον χειρότερο για τον Ολυμπιακό τρόπο.
Φέισα: Σε ρηχά νερά και ο Σέρβος. Κακός αμυντικά, σχεδόν τίποτα δημιουργικά, κανείς δεν θα θυμάται πως αγωνίστηκε στο ματς με τη Λεβάντε.
Αμπντούν: Όσο έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί. Ο Αλγερινός αποβλήθηκε άδικα καθώς και να ήταν πέναλτι που δεν ήταν, σίγουρα δεν έπρεπε να δοθεί και κόκκινη, από την στιγμή που ο παίκτης των Ισπανών ήταν πλάγια.
Μασάδο: Από τα χειρότερα παιχνίδια του Πορρτογάλου. Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου και σωστά ο Μίτσελ τον αντικατέστησε, αν και θα μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο νωρίς.
Βλαχοδήμος: Όλη την χρονιά υπήρχαν κριτικές στον Ζαρντίμ που είχε αήττητη την ομάδα, αναφορικά με το γιατί δεν έβαζε τον Βλαχοδήμο. Ε σήμερα τον έβαλε, αλλά κανείς δεν κατάλαβε πως ο μικρός έπαιξε, δείχνοντας πως ακόμα θέλει πολλά... ψωμιά για να φτάσει στο επίπεδο που περιμένουν όλοι από αυτόν.
Τζιμπούρ: Ο μόνος που προσπάθησε ήταν ο Τζιμπούρ. Είχε δοκάρι και όσες φορές του δόθηκε και η μπάλα, πήγε να κάνει ζημιά στους Ισπανούς. Είναι άτυχος στην φάση που θα μπορούσε να κάνει το 3-1, αλλά τουλάχιστον αυτός πάλεψε.
Γκρέκο: Αν δεν φαινόταν στις συνθέσεις, κανείς δεν θα καταλάβαινε πως έπαιξε. Πήρε την θέση του κακού Μοντέστο και δεν έκανε απολύτως τίποτα...
Μήτρογλου: Τουλάχιστον ο Τζιμπούρ πάλεψε. Ο Μήτρογλου όσο μπήκε δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Εντάξει δεν πήρε τις πάσες, αλλά συνολικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο την Λεβάντε σε μια κακή βραδιά για τον... πιστολέρο.
Φετφατζίδης: Δεκαπέντε λεπτά έπαιξε και δεν φάνηκε καθόλου. Έτσι όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός και από το ξεκίνημα να ήταν, το πιο πιθανό θα ήταν να κυμαινόταν στα ρηχά...
 

πηγη:gazzetta.gr

 
Top