Σκάνδαλο παράνομων  μετατάξεων - αποσπάσεων υπαλλήλων από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) στην κεντρική διοίκηση του Δήμου αποκαλύφθηκε  στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά. Την στιγμή που...

 οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και γίνονται απολύσεις ηχοληπτών στο "Κανάλι 1", έρχονται στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για παράνομες ρουσφετολογικές μετατάξεις- αποσπάσεις υπαλλήλων από τη ΔΗΡΑΠ στο Δήμο Πειραιά. 

Την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου της δημοτικής αρχής του Βασίλη Μιχαλολιάκου έκανε πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Καμπούρης, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος του συνδυασμού "Πειραιάς-Πόλη Θρύλος" στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ. 

Ειδικότερα, ο δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε πως πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκαν με έκπληξη από το νομικό σύμβουλο της ΔΗΡΑΠ ότι έχουν γίνει μετατάξεις- αποσπάσεις υπαλλήλων από το "Κανάλι 1" στην κεντρική διοίκηση του Δήμου Πειραιά

Μάλιστα, ο νομικός σύμβουλος του σταθμού ενημέρωσε πως οι μετατάξεις - αποστάσεις των υπαλλήλων της ΔΗΡΑΠ είναι 100% παράνομες! 
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου επικράτησε αμηχανία, αν και ο δήμαρχος φαίνεται πως γνώριζε καλά το θέμα, καθώς είχε ενημερωθεί πριν από μέρες ότι αυτές οι μετατάξεις-αποσπάσεις είναι παράνομες.

Σημειώνεται ότι για το θέμα των παράνομων μετατάξεων- αποσπάσεων υπάλληλων της ΔΗΡΑΠ στο Δήμο Πειραιά κινούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες από την εισαγγελία Πειραιά, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ανάλογες καταγγελίες και σ' όλες τις αρμόδιες αρχές (Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοικήσης κα). 
http://reportaznet.blogspot.gr
 
Top