Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «32» του Europa League, απέναντι στη Λεβάντε (14/2, 20:00).
Με προορισμό την Βαλένθια αναχώρησε το πρωί (09.00) της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στη Λεβάντε για το Europa League.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή πέταξε με πτήση τσάρτερ για την Βαλένθια, χωρίς να γίνουν δηλώσεις. Μάλιστα, ο Μίτσελ τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», ότι θα μιλήσει αναλυτικά για την αναμέτρηση της φάσης των «32» του Europa League με την Λεβάντε, στην  απογευματινή συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:15.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην ηλιόλουστη Βαλένθια περίπου στις 12:30. Στις 19:00, είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Λεβάντε, «Ciutat de Valencia».

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του, τους εξής: Μέγιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

 
Top