Ο Σαμαράς και η πολιτική συμμορία του που μας κυβερνά αποφάσισε ότι από φέτος όλοι ανεξαιρέτως οι νέοι από 18 ετών και άνω, πολλοί από τους οποίους είναι φοιτητές ή μαθητές που δεν έχουν εργαστεί και ως εκ τούτου δεν είχαν δικό τους εισόδημα ποτέ, είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ΑΦΜ (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου) και να υποβάλουν δική τους φορολογική δήλωση, έστω και με μηδενικά εισοδήματα. Εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές ή ανεπάγγελτοι νέοι συντηρούνται ως γνωστόν αποκλειστικά από τους...
γονείς τους.
Μόλις όμως υποβάλουν φορολογική δήλωση, όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι χωρίς εισόδημα, θεωρείται αυτομάτως ότι …έχουν εισόδημα 3.000 ευρώ γιατί αυτό είναι το οριζόμενο από τον νόμο ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι νέοι θα πρέπει είτε να πληρώσουν φόρο 75 ευρώ είτε να υποβάλουν …αποδείξεις αγοράς προϊόντων ύψους 750 ευρώ!!!
Αν δεν κάνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο, πρέπει να πάνε όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στις εφορίες μαζί με τους γονείς τους –τον Ιούνιο, εν μέσω εξετάσεων!– και να προσκομίσουν έγγραφα και δικαιολογικά για να πείσουν τους εφοριακούς υπαλλήλους ότι συντηρούνται από τους γονείς τους. Αν τα καταφέρουν, τότε θα παραλάβει η εφορία τη δήλωσή τους και τα δικαιολογητικά και θα ακολουθήσει γραφειοκρατική διαδικασία διαγραφής του τεκμαρτού εισοδήματος των 3.000 ευρώ από τους νέους και μεταφορά στη φορολογική δήλωση των γονέων!
Υπολογίζει η κυβέρνηση ότι κάποιοι δεν θα αντέξουν και θα προτιμήσουν στο τέλος να δώσουν 75 ευρώ, αν έχουν, για να γλιτώσουν από αυτή την Οδύσσεια. Κέρδος είναι κι αυτό, σου λέει ο Σαμαράς!
"prin"
 
Top