Μία ανάσα από το να «ράψει» το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, κάτι που μπορεί να κάνει στις 10 Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου θα βρεθεί στο γήπεδο και ο Τζιοβάνι.
Οχτώ αγωνιστικές έχουν μείνει για το φινάλε του πρωταθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία στο παιχνίδι με την Ένωση να κάνουν... φιέστα τίτλου. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει συμβεί και νωρίτερα, αν ο Αστέρας ή ο ΠΑΟΚ έχουν ως τότε βαθμολογικές απώλειες, αλλά με δεδομένο το όχι και τόσο δύσκολο πρόγραμμα ιδίως του δεύτερου, το ενδεχόμενο να δίνει... πρωτάθλημα το ματς με την ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση βέβαια είναι προγραμματισμένη σε μία σημαδιακή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό, αφού στις 10 Μαρτίου θα γιορτάζει παράλληλα και τα 88α γενέθλιά του. Αυτό μάλιστα θα συμβεί εκτός απροόπτου παρουσία και του Τζιοβάνι, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Ο «μάγος» θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στη χώρα ματς και φυσικά θα δώσει το «παρών» στο «Γ.Καραϊσκάκης», όταν οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- να «κλειδώσουν» το 40ο τους πρωτάθλημα.
 
Top