«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά από την αξιολόγηση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τίτο, δεν θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα». 

Με αυτά τα λόγια ο Σάντρο Ροσέλ έχοντας δίπλα του τον Αντονι Θουμπιθαρέτα ανακοίνωσε κι επίσημα το τέλος του Τίτο Βιλανόβα από την Μπαρτσελόνα.
«Ειναι ένα σκληρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, όμως, σκεφτόμαστε όμως πρώτα τους ανθρώπους της ομάδας», είπε ο Ροσέλ. 

Από κάτω τον άκουγαν αποσβολωμένοι κι εμφανώς συγκινημένοι οι παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας. 

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Κάρλες Πουγιόλ, ο βοηθός του Βιλανόβα, Ζόρντι Ρόουρα και οι υπόλοιποι.

μπροστά σε ένα συντετριμμένο ακροατήριο: Ηταν οι παίκτες του Βιλανόβα, αστέρια όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κάρλες Πουγιόλ και οι άλλοι διάσημοι των Μπλαουγκράνα, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα άσχημα νέα.

«Θέλω να ζητήσω από όλους και ειδικά τα μέσα ενημέρωσης, εις το όνομα της οικογένειάς του να δείξουν τον μέγιστο δυνατό σεβασμό στη διαδικασία που θα ξεκινήσει τώρα» προσέθεσε εμφανώς ταραγμένος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αφού ο Βιλανόβα θα πρέπει να υποβληθεί σε νέες θεραπείες στη μάχη που δίνει για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της επικείμενης αποχώρησης του Βιλανόβα για λόγους υγείας, η απογευματινή προπόνηση της ομάδας ματαιώθηκε ενώ ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται και το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο με τη Λέγκια στην Πολωνία.


 
Top