ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -Της Χρύσας Μυργιαλή Δημοτικής Συμβούλου Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει να συγκληθεί περίπου ένα μήνα. Είναι γνωστά τα προβλήματα της πλειοψηφίας .  Ωστόσο στις 19.30 χτες είχε προγραμματιστεί  Τακτική Συνεδρίαση. Ελλείψει απαρτίας αναβλήθηκε. Αρχικά ενημερωθήκαμε ότι θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα  5 Αυγούστου! Ούτε το Υπουργικό δεν δείχνει τέτοια σπουδή και επιμέλεια μέσα στο κατακαλόκαιρο! Έστω.. Μετά από λίγο ειδοποιηθήκαμε ότι θα γίνει έκτακτο το βράδυ με τα ίδια ακριβώς θέματα του Τακτικού!. Επειδή πάλι δεν είχε απαρτία , αναβλήθηκε και το Εκτακτο.  Σήμερα ειδοποιήθηκα ότι θα γίνει επανάληψη του Έκτακτου!!...


 Πώς γίνεται και τα προγραμματισμένα από καιρό θέματα που συνιστούν την ημερησία διάταξη του Τακτικού Συμβουλίου να μετατραπούν σε έκτακτα μέσα στον Αύγουστο, μην με ρωτάτε.

Μπορώ όμως να υποθέτω βάσιμα ότι με πρόσχημα το θέμα των ΑΜΕΑ, επιχειρεί η Διοίκηση να περάσει Απόφαση δήθεν Προγραμματικής Σύμβασης με μια αμφιλεγόμενη ΚοινΣΕΠ, χαρίζοντας το Κολυμβητήριο σε μια ομάδα κολλητών της , να παριστάνουν τους επιχειρηματίες με την ακίνητη περιουσία του Δήμου , με πλήρη αδιαφάνεια,  χωρίς κανένα οικονομικό στοιχείο κ σίγουρα παράνομα για χίλιους δυο λόγους!

Είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει και αν υπάρχει η ελάχιστη αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους δημότες μας τελικά.  

http://neakeratsiniou.blogspot.gr/
 
Top