Αυτή είναι η Ελλάδα... Οι διάσημοι και πλούσιοι το γλεντάνε , βέβαια ζορίζονται λίγο στη βενζίνη για τα κότερα ...αλλά οι χλίδα δίνει και παίρνει ! Βέβαια γιαυτούς υπάρχει η ασυλία μέτρων και προγραμμάτων. Και ενώ αυτοί απολαμβάνουν την χλίδα τους ...ο Στουρνάρας με τον "σκληρό" Αντώνη των σαρδάμ ...συσκέπτονται πως θα τσακίσουν την φοροδιαφυγή στα σουβλατζίδικα ...μετά το μέγα επίτευγμα της μείωσης του φόρου στο 13% ...Δείτε θέμα:
Το επόμενο βράδυ προτίμησα μια πιο «ανοιχτή» έξοδο. Μετά το dinner σε ένα σπίτι που πολύ λίγοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν, δοκίμασα sushi στο «Freud Oriental». Αργά το βράδυ στο ιαπωνικής κουζίνας εστιατόριο εμφανίστηκαν η Μαριάννα Λάτση με τον πολυαγαπημένο μου Ηλία Ψινάκη. Στη συντροφιά και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Απόστολος Ταμβακάκης, ο οποίος θα πρέπει να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε με το νέο ανέμελο μακρύ style στα μαλλιά του.

Το yacht «Xasteria», ένα από τα ωραιότερα ιστιοφόρα, «λικνιζόταν» φωταγωγημένο στην πίσω πλευρά των Σπετσών. Απέναντι ακριβώς από τη Σπετσοπούλα των Νιάρχων. Εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι των ιδιοκτητών του, Νικόλα και Ειρήνης Λαιμού.
Κάνω μια τελευταία βόλτα στο Πόρτο Χέλι προτού αναχωρήσω με ένα Riva για τη Δοκό. Ολοι είναι στις εξοχικές τους κατοικίες. Ο Αλέκος και ο Ντίνος Γουλανδρής, ο Γιάννης Χανδρής, η Φωτεινή Λιβανού, η Καρολίν Μαυρολέων και ο Πάολο Μαρτζότο.
Ενα ατυχές περιστατικό αναστάτωσε τους φίλους του τέως. Ο ex king μεταφέρθηκε (από την κατοικία που νοικιάζει στην περιοχή) με ελικόπτερο στην Αθήνα! Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην ήδη βεβαρημένη υγεία του, το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από τους γιατρούς.

Στη Δοκό έχει δημιουργηθεί το... αδιαχώρητο. Τα yachts βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης επιμένει ότι αρκετοί συνάδελφοί του επιλέγουν πλέον την κοντινή Δοκό για τις εξορμήσεις τους στη διάρκεια των weekend. Κάνουν, λέει, οικονομία στη βενζίνη. Καταπληκτικό! Οι θαλαμηγοί είναι ένα γυαλιστερό αλλά πανάκριβο «παιχνίδι»...

Super Paradise και ο Ρέμος στην Ψαρρού
Επιστέφω στην Αθήνα για μια μικρή ανάπαυλα προτού πετάξω για Mykonos. Στο Super Paradise και το νέο glamorous αδελφάκι του «Jackie O'» γίνεται χαμός. Ο Μιχάλης Σιγκούνας, ο Κάρστεν Σερ και ο σεφ Αθηναγόρας, ο οποίος διαθέτει δικό του αγνό, μαγικό μποστάνι για τα μαγειρέματά του, υποδέχονται ένα πολύβουο, πολύχρωμο πλήθος. Με d.js και lounge μουσικές.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει για μια ακόμη χρονιά σε ένα ξέφρενο beach party. Απόψε το βράδυ στην Ψαρρού. Κάποτε τα «έσπαγαν» για χάρη του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι πανίσχυροι τότε κοτερούχοι γιοι του Καντάφι και η ελληνική επιχειρηματική ελίτ. Για να δούμε φέτος...

Η αγαπημένη singer των ισχυρών του χρήματος
Και αν ο Αντουάν Ρεμουά κάνει εμφάνιση on the beach, η sexy Ελένη Φουρέιρατραγούδησε σε private party που διοργάνωσαν στο σπίτι τους στη Βάρη ο Δημήτρης και ηΤζένη Μελισσανίδη. H κυρία Φουρέιρα, η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι «η κατάθλιψη για μένα είναι πολυτέλεια»,  αναδεικνύεται στην αγαπημένη singer των ισχυρών του χρήματος. Είναι η special guest των ιδιωτικών gatherings. Πραγματικά συμπαθητικό κορίτσι, αλλά... προτιμώ την Demy.

Ανηφορίζω στα βόρεια. Η Αλίκη Περρωτή παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του νέου βρετανού πρέσβη κ. Τζον Κίτμερ. Ο διακεκριμένος καθηγητής Ιατρικής κ. Γρηγόρης Σκαλκέας παρέθεσε επίσης δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια.


Πέρσες tycoons, η Σάντο Ντομίνγκο, η Πωλίν και η Υδρα
Απέναντι ακριβώς από τις Σπέτσες, στο «φασαριόζικο» Πόρτο - Beverly - Χέλι, ο πέρσης billionaire Χοσροβάνι διοργάνωσε μεγάλο πάρτι για τους έλληνες φίλους του. Ο χορός στην κατοικία του ελληνολάτρη businessman κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα σε μουσικές house, drinks και «πηγαδάκια» έμαθα ότι η 18χρονη Σοφία, κόρη του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίννες, εντυπωσίασε στο λαμπερό gathering τουΕλτον Τζον και της Κάρολιν Σόιφλε στη βρετανική πρωτεύουσα. Η μαμά Daphne άλλωστε είναι fashion icon. Η νεαρή Νιάρχου συνομιλούσε με την πρώην του Χιου Γκραντ και νυν πάμπλουτων ανδρών Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, εκθαμβωτικά ωραία με sexy τουαλέτα και διαμάντια Chopard. Πληροφορήθηκα επίσης ότι η 30χρονη Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, σύντροφος και μητέρα τού μόλις τεσσάρων μηνών μωρού του γιου τηςΚαρολίνας Αντρέα Κασιράγκι, φιλοξενείται στην κοντινή Υδρα από τον αρχιτέκτονα κ.Ζερβουδάκη. Στη μικρή, γραφική Hydra η κυρία Πωλίν Καρπίδα, διεθνούς φήμης συλλέκτρια, παρέθεσε dinner για VIP ανθρώπους της τέχνης και των business.
 
Top