Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε όταν o Τούρκος K. Harun, μπήκε τη νύχτα στο διαμέρισμα που διέμενε μια 28χρονη κοπέλα με σκοπό να κλέψει. Κατά τη διάρκεια όμως της διάρρηξης, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία μετά τη σύλληψή του, είδε την Βρετανίδα να κοιμάται ημίγυμνη και θέλησε να τη βιάσει. (!)


Η γυναίκα ξύπνησε έντρομη και όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει άρχισε να ουρλιάζει κάτι που όμως εξαγρίωσε τον επίδοξο βιαστή της ο οποίος άρχισε να την απειλεί με το μαχαίρι που έφερε μαζί του. Ακολούθησε πάλη και το θύμα, παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε, κατάφερε ισχυρές δαγκωματιές στο χέρι του δράστη καθώς και ένα ισχυρό χτύπημα στη βουβωνική του περιοχή, κάτι που τελικά εξουδετέρωσε τον Τούρκο βιαστή, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα με αφόρητους πόνους. 

Μετά από αυτό, η Βρετανίδα που είχε πάει στον Μαρμαρά για διακοπές και τελικά βίωσε ένα εφιάλτη, βρήκε χρόνο και κλειδώθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος, ουρλιάζοντας και καλώντας για βοήθεια. Τις φωνές της άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι, παρ' ότι ακόμη νύκτα, έτρωγαν πρωινό στη βεράντα λόγω του Ραμαζανιού που δεν επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να φάνε μετά την ανατολή του ηλίου. 

Αυτοί ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία η οποία τελικά και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος αρνήθηκε την απόπειρα βιασμού, κάτι που όμως είναι εύκολο όπως ισχυρίζονται οι Αρχές να αποδειχτεί μετά από αναλύσεις dna και του αίματος από τις δαγκωματιές που κατάφερε το θύμα στα χέρια του. Λίγο αργότερα προέκυψε πως ο K. Harun ο οποίος ήταν από το Ικόνιο, είχε ένα εξαιρετικά βαρύ ποινικό μητρώο με οκτώ (!) καταδίκες για βιασμούς, ληστείες και διαρρήξεις...
 Η δεύτερη όμως Βρετανίδα που δέχτηκε επίθεση δεν στάθηκε τόσο τυχερή, καθώς ο δράστης κατάφερε να ολοκληρώσει την βάρβαρη πράξη του. Το θύμα ήταν μια κοπέλα 21 ετών και βιάστηκε από ένα οδηγό ταξί.
 http://www.zougla.gr/
 
Top